Inkom wellness gedeelte Alternatieve sauna en infrarood zitplaatsen Relaxen op het terras Heerlijke openhaard met relaxerende ligzetels Heerlijke massage

Beauty...

Tal van mini en maxi formules voor gelaat en lichaam alsook een ruim aanbod aan massages staan hier op het menu. Voor al onze schoonheids-en wellnessbehandelingen werken wij met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini, zij behoren bij de top 5 wereldwijd! Dit cosmeticamerk staat bekend om haar verfrissende, kwalitatieve en natuurlijke productlijnen. Dit luxemerk in combinatie met onze professionele werknemers zorgt voor het beste resultaat! Al onze behandelingen zijn steeds te boeken op aanvraag. Bekijk hieronder alvast ons aanbod!

Klik hieronder om ons assortiment per categorie te bekijken

Gelaatsverzorgingen

Massages

Belevingen

Beauty verzorgingen

Wellness...

Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust. Natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting, kaarsen en stijlvolle kunstwerken zorgen voor een complete zen-sfeer. Het wellness gedeelte biedt een Finse sauna, bio-sauna, stoombad, infrarood, voetbaden, scrubzout, belevingsdouche, afkoelgedeelte en relaxruimte met haard. Onze wellness is zowel met als zonder badkledij te betreden.

Priveverhuur

Wanneer u de wellness privé afhuurt zijn badslippers en badjas inbegrepen. Ook bieden wij u graag een gratis glaasje cava aan. Privé verhuur is enkel mogelijk van ma 9u tot vr 17u en op basis van beschikbaarheid. Indien u op andere dagen wil reserveren, gelieve met ons contact op te nemen.
Tot 3 / 5 / 8 personen
2 uur privé
€ 100.00
€ 140.00
€ 160.00
4 uur privé
€ 160.00
€ 240.00
€ 280.00

Algemene informatie

Gebruik van handdoeken, badjas en slippers is gratis voor hotelgasten en toegang tot Boost wellness is steeds op basis van beschikbaarheid en dient op voorhand gereserveerd te worden.

Weekpas is geldig van maandag (11u) tot vrijdag (11u).
Weekendpas is geldig van vrijdag (11u) tot maandag (11u).

Tibetaanse geneeskunde (Nieuw!)


Jan van der Valk is oprichter van de eerste praktijk voor Tibetaanse geneeskunde in België. Deze unieke traditionele geneeskunst benadert gezondheid als een zoektocht naar harmonie tussen de energieën in ons lichaam en bewustzijn. Tibetaanse dokters of “amchi” staan bekend om hun diepgaande diagnose op basis van o.a. de polsslag en urine, en de behandeling van chronische klachten. De behandeling is afgesteld op uw lichaamstype, en herstelt uw natuurlijke evenwicht en vitaliteit door een combinatie van voedings- en levensstijladvies, kruiden en therapieën. Maak een afspraak via email of bel +32 (0)485 03 02 44.

Wegens succes zal Jan maandelijks twee tot drie dagen beschikbaar zijn voor consultaties en therapiesessies in Hotel Beveren. De reeds geplande data voor 2019 zijn: 16 – 18 januari, 18 – 19 februari, 28 – 29 maart, 16 – 17 mei, 3 – 4 juli, en 8 – 9 augustus.

Voor meer info over Tibetaanse geneeskunde, neem een kijkje op deblauwepapaver.be