Inkom wellness gedeelte Alternatieve sauna en infrarood zitplaatsen Relaxen op het terras Heerlijke openhaard met relaxerende ligzetels Heerlijke massage

Beauty...

Tal van mini en maxi formules voor gelaat en lichaam alsook een ruim aanbod aan massages staan hier op het menu. Voor al onze schoonheids-en wellnessbehandelingen werken wij met het Spaanse topmerk Germaine de Capuccini, zij behoren bij de top 5 wereldwijd! Dit cosmeticamerk staat bekend om haar verfrissende, kwalitatieve en natuurlijke productlijnen. Dit luxemerk in combinatie met onze professionele werknemers zorgt voor het beste resultaat! Al onze behandelingen zijn steeds te boeken op aanvraag. Bekijk hieronder alvast ons aanbod!

Klik hieronder om ons assortiment per categorie te bekijken

Gelaatsverzorgingen

Massages

Belevingen

Beauty verzorgingen

Wellness...

Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust. Natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting, kaarsen en stijlvolle kunstwerken zorgen voor een complete zen-sfeer. Het wellness gedeelte biedt een Finse sauna, bio-sauna, stoombad, infrarood, voetbaden, scrubzout, belevingsdouche, afkoelgedeelte en relaxruimte met haard. Onze wellness is zowel met als zonder badkledij te betreden.

Priveverhuur

Wanneer u de wellness privé afhuurt zijn badslippers en badjas inbegrepen. Ook bieden wij u graag een gratis glaasje cava aan. Privé verhuur is enkel mogelijk van ma 9u tot vr 19u en op basis van beschikbaarheid. Indien u op andere dagen wil reserveren, gelieve met ons contact op te nemen.
Tot 3 / 5 / 8 personen
2 uur privé
€ 100.00
€ 140.00
€ 160.00
4 uur privé
€ 160.00
€ 240.00
€ 280.00

Algemene informatie

Gebruik van handdoeken, badjas en slippers is gratis voor hotelgasten en toegang tot Boost wellness is steeds op basis van beschikbaarheid en dient op voorhand gereserveerd te worden.

Weekpas is geldig van maandag (11u) tot vrijdag (11u).
Weekendpas is geldig van vrijdag (11u) tot maandag (11u).

Tibetaanse geneeskunde (Nieuw!)


Infoavond: “Kennismaking met Tibetaanse geneeskunde”

Dinsdag 23 januari, 20u, Hotel Beveren

Bent u geïnteresseerd in gezond leven, verre culturen en spiritualiteit? Of heeft u nood aan een totaal andere kijk op uw gezondheid?
Dan is deze kennismakingsavond over Tibetaanse geneeskunde zeker iets voor u!

Tibetaanse geneeskunde is eeuwen geleden ontstaan, op het dak van de wereld: het is de traditionele geneeskunde van de Himalaya. Deze alternatieve wetenschap benadert gezondheid als een zoektocht naar harmonie tussen de energieën in ons lichaam en bewustzijn. Tibetaanse dokters of “amchi” staan bekend om hun diepgaande diagnose op basis van o.a. de polsslag en urine, waarmee ze opsporen waar het evenwicht verloren is gegaan. Het evenwicht herstellen gebeurt in overeenstemming met het natuurlijke lichaamstype van de patiënt, door een combinatie van voedings- en levensstijladvies, kruiden en therapieën.

Dr Jan van der Valk (bioloog, antropoloog en therapeut Tibetaanse geneeskunde) zal in een boeiende presentatie de basisprincipes van Tibetaanse geneeskunde uitleggen en demonstreren, en iedereen op weg helpen zijn of haar natuurlijke lichaamstype te ontdekken.

Schrijf u nu in via deze link, of eventueel via de receptie van Hotel Beveren (+32 (0)3 775 86 23).

Een unieke kans voor uw gezondheid: Tibetaanse geneeskunde in Hotel Beveren!

Woensdag 24 januari, op afspraak, Boost Wellness therapieruimte, Hotel Beveren

Dr Jan van der Valk (bioloog, antropoloog en therapeut) is oprichter van de eerste praktijk voor Tibetaanse geneeskunde in België, gelegen in het pittoreske Kanne (Riemst) aan de grens met Maastricht. Vanaf 2018 zal hij ook maandelijks beschikbaar zijn in Hotel Beveren voor consultaties en therapiesessies, in de Boost Wellness therapieruimte. Maak een afspraak voor een eerste consultatie via email of +32 (0)485 03 02 44 op één van de volgende dagen: 24 januari, 28 februari, 28 maart, 2 mei.

Meer info op deblauwepapaver.be.