Wellness (max 12 pers.), massages en behandelingen opnieuw mogelijk!
+32 3 775 86 23
Met producten van Germaine de Capuccini
"Slow down and find a moment of peace in your daily life"
Reserveer
Boost belevenis
Combinaar jouw gelaatsverzorging met een heerlijke massage. Massage van de rug en benen. Verfrissende gelaatsreiniging met ontspannende massage van gelaat, nek en schouders. Voedende pakking van de handen of voeten die de huid intens hydrateren. Wanneer u deze belevenis boekt, krijgt u ook toegang tot ons zwembad, fitness & wellness centrum.
€ 75
60' min.
Reserveer
Mini Boost
Een kortere versie van de klassieke gelaatsverzorging. Deze behandeling is voorzien van een lichte reiniging, peeling en ontspannende massage.
€ 39
30’ min.
Reserveer
Basic Boost
Deze verzorgende producten omvatten alle basisbehoeften voor de huid. Door ze te combineren kunnen we een verzorging aanbieden die ingaat op de wensen van de klant! Deze behandeling werkt zowel zuiverend, hydraterend als anti-aging.
€ 69
60' min.
Reserveer
So delicate
Deze delicate verzorging is vooral gericht op mensen met een gevoelige tot zeer gevoelige huid. Deze behandeling gaat de huid kalmeren, verzachten en maakt deze zijde zacht.
€ 69
60’ min.
Reserveer
Beautiful Young
Een zuiverende behandeling voor jongen mensen die een gezonde stralende huid willen. Ideaal voor onzuivere acné huid, geadviseerd vanaf 14 jaar.
€ 69
60’ min.
Reserveer
Vitamine C detox
Een echte detox kuur voor het gelaat die de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaat. Vitamine C is een natuurlijk antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen van enegerie, daarnaast wordt uw huid zachter en egaler. Geadviseerd vanaf 30 jaar.
€ 89
75’ min.
Reserveer
No Stress
Een anti-stress behandeling die uw huid terug doet ademen en stralen. Een ware zuurstofkuur voor uw huid. Boekbaar vanaf 25 jaar.
€ 89
60’ min.
Reserveer
Hydra Boost
Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Een echte boost voor de vochtarme huid! Boekbaar vanaf 20 jaar.
€ 79
60’ min.
Reserveer
Timexpert Lift
Deze behandeling geeft een liftende, remodelerende en verstevigende werking. Het herstelt de contouren en voorkomt het verlies aan volume in het aangezicht. Deze verzorging geeft opnieuw volume aan uw gelaat en verstevigt zichtbaar. Een ideale behandeling om de kenmerken van huidverouddering tegen te gaan.
€ 99
60’ min.
Reserveer
Timexpert Rides
Een buitengewone verzorging die rimpels glad maakt en het ontstaan ervan afremt, het meest effectieve alternatief voor micro-injecties met botox! Sterke antirimpel werking die herstellend werkt op de expressieve lijntjes. Geadviseerd vanaf 40 jaar.
€ 99
60’ min.
Reserveer
For Men
Een verzorging aangepast aan de mannenhuid, helpt de huid te verstevigen, hydrateren en geeft een instant energieboost!
€ 69
60’ min.
Reserveer
Option Timexpert Eyes
Enkel in combinatie met een verzorging. Het omvat een extra verzorging voor de oogcontour die expressielijnen en rimpels vermindert en de oogopslag opklaart. Deze verzorging gaat doeltreffend vocht en wallen aanpakken.
N.v.t.
+ € 25 min.
Reserveer