We zijn gesloten
+32 3 775 86 23
Yoga trainingen in groep
‘Yoga is not going to make you great, yoga is going to make you you ‘ ~ Yogi Bhajan . Kundalini yoga is de Yoga van de bewustwording . Door middel van het zingen van mantra’s , ademhalingstechnieken , yogahoudingen en mediatie werken we rechtreeks op ons zenuwstelsel en kliersysteem. Ons kliersysteem zal optimaal gaan werken en ons zenuwstelsel en immuunsysteem wordt versterkt . Je bloedcirculatie gaat verbeteren en je ervaart een bewustwording van de impact van onze gewoonten. Wil je graag eens een les bijwonen ? Je kan me elke donderdagavond om 20:00 en zondagochtend om 10:00 terugvinden in Hotel Van der Valk in Beveren . Wil je graag meer info surf naar mijn website of like mijn Facebookpagina. Sat Nam, Harmony Hunter
Website
Tibetaanse Geneeskunde
Bent u geïnteresseerd in gezond leven, verre culturen en spiritualiteit? Of heeft u nood aan een totaal andere kijk op uw gezondheid? Tibetaanse geneeskunde is eeuwen geleden ontstaan, op het dak van de wereld: het is de traditionele geneeskunde van de Himalaya. Deze alternatieve wetenschap benadert gezondheid als een zoektocht naar harmonie tussen de energieën in ons lichaam en bewustzijn. Tibetaanse dokters of “amchi” staan bekend om hun diepgaande diagnose op basis van o.a. de polsslag en urine, waarmee ze opsporen waar het evenwicht verloren is gegaan. Het evenwicht herstellen gebeurt in overeenstemming met het natuurlijke lichaamstype van de cliënt, door een combinatie van voedings- en levensstijladvies, kruiden en therapieën.
Website
Back On Track workout
You can do it! Nieuw bij Hotel Beveren: onze back on track workout! In samenwerking met Pat’s Activity center organiseren wij vanaf heden personal grouptrainings op donderdag van 20 tot 21 uur. Roy de Wiest weet van aanpakken, met zijn diploma als personal coach weet hij als geen ander hoe jij jouw doelen kan bereiken. De groepslessen gaan door in de yogazaal van onze Boost Body & Mind Wellness, Roy voorziet al het nodige materiaal om voldoende variatie te kunnen brengen in de oefeningen. Inschrijven doet u via whats app of e-mail. Roy is bereikbaar via het nummer 0479 45 86 00 of roydewiest@gmail.com. Geef steeds jouw naam + e-mailadres + telefoonnummer door en uiteraard de datum waarop je de lessen wil komen volgen. € 17,50 per les, € 15 per les wanneer je een 10 beurtenkaart neemt. Let’s get fit!